Bulvár

2009.10.12. 10:31

Itt a posztumusz Jackson-dal!

FMH - Már hallható az új Michael Jackson dal az interneten: a This Is It című szám a hamarosan a boltokba kerülő azonos című albumról és a mozikba kerülő dokumentumfilmből származik.

feol.hu

Hétfő kora reggeltől hallgatható meg az elhunyt énekes hivatalos honlapján, a http://www.michaeljackson.com/ oldalon az első posztumusz kiadott dal, a This Is It, amelyben háttérénekesként a Jackson fivérek hallhatók.
Az azonos címmel megjelenő dupla album október 26-án kerül az amerikai boltokba. Az első lemezen Jackson legnagyobb slágerei, többek között a Billie Jean, a Smooth Criminal, a Human Nature és a Thriller hallhatóak - abban a sorrendben, ahogyan majd a dokumentumfilmben is felcsendülnek. Az utolsó két szám a This Is It két verziója: az eredeti és a zenekari változat.
A második lemez olyan klasszikusok próbaverzióit tartalmazza, mint a She's out of my life, a Wanna be starting somethin' vagy a Beat it. Zárásként a nemrégiben felfedezett, Jackson által előadott Planet Earth című vers felvétele is hallható az albumon.
Michael Jackson 2009-re tervezett turnéjának próbáit, a kulisszák mögötti készülődést bemutató This Is It című dokumentumfilm a világpremierrel egy időben, október 28-án kerül a mozikba Magyarországon is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!