Bulvár

2010.04.08. 18:03

Daróczi Dávidot szerdán temetik

FMH - A korábbi tervekkel ellentétben mégsem jövő pénteken temetik el Daróczi Dávidot, hanem április 14-én, szerdán délben – írja a blikk.hu.

feol.hu

Daróczi Dávidot – aki múlt hét pénteken követett el öngyilkosságot – változatlan helyszínen, a csepeli temetőben helyezik örök nyugalomra. Az időpont azt követően változott, hogy a család és a volt kormányszóvivő egykori munkahelye, a Miniszterelnöki Hivatal egyeztetett a végső búcsú részleteiről.

Minden jel arra mutatott, hogy Daróczi Dávid öngyilkos lett, felakasztotta magát.  Mégis, ezt a változatot többen kétségbe vonták. A Blikknek azonban azt nyilatkozta egy volt rendőri vezető, hogy az idegenkezűség és az önakasztás között annyira nagy a különbség, hogy a szakértők azonnal tudják, melyik esettel állnak szemben. Így a rendőrök részéről nem volt elhamarkodott lépés az idegenkezűség kizárása.

A Blikk információi szerint Daróczi súlyos depresszióban szenvedett, s orvosi segítséget is kért. Lökést adott gyógyulási szándékának, hogy életébe ősszel belépett a nagy szerelem Liptai Klaudia személyében, akivel komoly terveket szőttek a jövőre nézve. Úgy tűnik, ez mégsem volt elég ahhoz, hogy a volt kormányszóvivő túl tudjon lépni lelki problémáin, s a végső megoldást választotta.

További részletek, fotó ide kattintva, a Blikk honlapján!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!