Bulvár

2015.02.01. 17:45

A bikának volt igaza

Ennek a játéknak tényleg nincsenek határai. Mi sem bizonyítja jobban, hogy ketten is megnyerték. Az orosz tévé szerint ő voltak a legjobbak, a magyar szerint mi.

Szabó Zoltán

Akár jelképesnek is tekinthetnénk, hogy a 15 év után feltámasztott, és agyament, néha már-már teljesíthetetlen feladatokat tartalmazó Játék határok nélkül (figyeljenek csak az ebben az esetben pláne többértelmű címre) döntője után és a propaganda nyomán ketten is győztesnek érezték magukat. A dolog pikantériáját növeli, hogy arról a két országról van szó, amelynek vezetői egyre jobb barátnak tartják magukat.

Nos, nekem az egész túlspilázott műsorban az a kis bika tetszett a legjobban, aki ráunt az egészre. Ki akart szállni, végül a porondról a vizesárokba ugrott szegény. Igaza volt.

Az eredmény persze tisztázódott. A magyarok az egész versenyt nyerték, míg az oroszok csak a falmászásban lettek elsők.

Nemsokára Budapestre érkezik Putyin. Ki tudja, milyen nyomokat hagyott benne ez a történet. Csak nehogy a szépen bimbózó kapcsolat szakítópróbája legyen. Nagy gáz lenne. Hiszen folyik a másik nagy, igazi játék, amelynek tényleg nincsenek határai. S amitől tőlünk nyugatra nem másznak falra örömükben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!