Bulvár

2010.03.24. 13:57

Sandra Bullock összeomlott - a megcsalt színésznőt családja támogatja

FMH - Szörnyű napokat élhet át a bájos amerikai színésznő, Sandra Bullock, akinek pár napja szembesülnie kellett a ténnyel: férje megcsalta. Sandra azonban tartja magát, a hírek szerint még üzleti vacsorát is szervezett.

feol.hu

 

A friss Oscar-díjas színésznő, Sandra Bullock elrejtőzött a nyilvánosság elől, mióta kiderült, hogy férje, Jesse James megcsalta. Egy hírportál értesülése szerint viszont a múlt vasárnap üzleti vacsorát rendezett Los Angeles külvárosában, hogy producerekkel beszéljen arról a filmről, amelyben Meryl Streep lányát szeretné alakítani.

A beszámoló szerint a vacsorát igen jó hangulatban költötték el a vendégek, Sandráról pedig nem lehetett volna megmondani, min ment keresztül nemrég. Hétfőn a színésznő családi, baráti körben töltötte az időt, ahol azonban összeomlott de aztán jobban lett. A következő mozijáról beszélt, szomorú volt és drámai, ahogy az emaileket emlegette, amelyeket a gyerekek küldtek neki.

A hírforrás szerint Sandra tartja magát, amennyire tudja, és szerencsére vannak az életében olyan családtagok és barátok, akikre számíthat. Különösen édesapja segíthet neki abban, hogy lelkileg helyrejöjjön. A barátok is sokat tesznek érte, így Sandra napról napra jobban lesz, a mozirajongók nagy örömére is.

(forrás: huffingtonpost.com)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!