Bulvár

2010.02.03. 12:38

Glamour: ki lesz a legjobb nő és a legsármosabb férfi?

FMH - A tavalyi hatalmas sikerre való tekintettel idén is megrendezi a GLAMOUR magazin Women of the year díjátadó gáláját. 2010-ben hat plusz egy kategóriában hirdetnek győztest a március 18-i, sztárokat felvonultató, csillogó eseményen.

feol.hu

 

Amerika és Anglia után tavaly végre hazánkban is megrendezték a GLAMOUR Women of the year díjátadó gálát, amelyen a legjobb nőket és egy extra kategóriában a legsármosabb férfit választották meg a magazin olvasói. Több, mint tizenegyezer szavazat érkezett a hazai hírességekre. A divatot teremtő, igazán trendi és tucatnyi sztárt felvonultató esemény idén sem maradhat el. 2010. március 18-án kiderül, hogy az olvasók ezúttal kit ítéltek a legjobb modellnek, divattervezőnek, színésznőnek, műsorvezetőnek, énekesnőnek, melyik ismert hölgynek van a legszebb haja, illetve melyik az az ismert férfi, akit a magyar hölgyek a legsármosabbnak tartanak.

Két tavalyi győztes idén is versenybe száll. A legjobb modellek között ismét jelölt a világszerte elismert Mihalik Enikő. De nem hiányozhat Zséda sem, aki újra a legjobb énekesnőnek járó elismerésért száll versenybe Király Lindával, Péterfy Borival, Rúzsa Magdival és Tóth Gabival szemben.

„Kicsit átrendeződött az idei mezőny, de nagyon örülök neki, hogy a közönség idén is a legjobbak közé szavazott.” – árulta el Zséda. – „Tavaly talán az eddigi pályafutásom, eredményeim együttesen számítottak a jelölésnél, a szavazásnál. Nagyon sűrű volt a múlt évem is, hatalmas energiát fektettem, fektettünk a nagykoncertembe, ami felejthetetlen élmény volt nekem. Ha ez a közönségre is olyan nagy erővel hat, mint rám, akkor már megérte. Már a jelölés egy nagyon jó visszajelzés, de kíváncsian várom a díjátadót.” – tette hozzá az énekesnő.

Íme, a jelöltek listája:

A legjobb divattervező: Abodi Dóra, Konsánszky Dóra, Léber Barbara, Mojzes Dóra, Szegedi Kata

A legjobb modell: Ebergényi Réka, Fórizs Adina, Mihalik Enikő, Srej Zsófi, Gigi

A legjobb színésznő: Balázsovits Edit, Kovács Patrícia, Oroszlán Szonja, Osvárt Andrea, Pokorny Lia

A legjobb énekesnő: Király Linda, Péterfy Bori, Rúzsa Magdi, Tóth Gabi, Zséda

A legjobb műsorvezető: Ada, Demcsák Zsuzsa, Lilu, Ördög Nóra, Várkonyi Andrea

A legsármosabb férfi: Ákos, Bereczki Zoltán, Gönczi Gábor, Kiss Ádám, Kovács Áron

A legszebb hajú sztár: Budai Zsuzsa, Dammak Jázmin, Horváth Éva, Laky Zsuzsi, Szekeres Nóra

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!