Bulvár

2009.09.26. 06:36

Egy sztár sincs biztonságban!

Egy sztár sincs biztonságban - hirdeti a hírességeket kifigurázó animációs tévésorozat, amelyet Popzilla címmel indít hétfőn az MTV zenei televízió. A műsor alkotói szeretnék, ha a "celebszkeccsek" az internetre és a mobilokra is betörnének.

feol.hu

Az MTV-nek készült animációk a celebvilág aktualitásaiból merítik témáikat. A sztárok fotójukból kivágott fejű, animált figurákként jelennek meg a filmecskéken.
A YouTube videómegosztó portálon már jó néhány ízelítő megjelent az alig egyperces szösszenetekből, amelyek olyan ismert arcokat vettek célba, mint Kevin Federline, Britney Spears volt férje. A nagy pocakkal ábrázolt Federline jókora pulykacombot majszolgatva a kosárpályára érkezik, de kibuggyanó hasával agyonnyomja az egyik játékost.     
"Információs korban élünk, és olyan dolgokkal van tele a média, amelyek a hatvanas években sohasem kerültek volna nyilvánosságra" - magyarázta Dave Thomas színész, a hetente új tréfákkal frissülő sorozat egyik kiötlője.
Nem úszhatja meg a kifigurázást a kaliforniai nyolcas ikrek édesanyja, Nadya Suleman sem, akinek sztoriját már musicalben is megörökítették, és gyerekei életéről valóságshow készül. 
 "Az emberek kacagni akarnak ezeken a figurákon, kiváltképp, ha annyi felgyülemlett vegyes érzelemmel viseltetnek irántuk, mint az Octomum iránt. Lehetőséget adunk rá, hogy sikítás helyett nevetéssel vezessék le az indulataikat" - mondta Chris Voltaire, a Popzilla egy másik alkotója.
Cooper Lawrence, a The Cult of Celebrity (A hírességek kultusza) című könyv szerzője úgy véli: a valóságshow-sztárok dömpingje miatt a közönségben egyre nagyobb az igény, hogy egy jót nevethessenek a "hírességeken".  
"Kultúránkban először lett foglalkozás abból, hogy egyesek hírességgé válnak. Így aztán szerintem a többieknek igenis mulatniuk kell ezen" - mondta Lawrence.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!