Bodajk

2013.06.25. 14:16

Terítéken a sport, Mezőszentgyörgyi Lászlóval

Bodajk - Divatos szóval élve, interaktív előadást tartott a városban Mezőszentgyörgyi László, akinek több mint fél évszázada a településről indult a sporttal kapcsolatos pályafutása.

B. Kiss László

Június 20-án hallgathatták meg az érdeklődők  Mezőszentgyörgyi László Prevenciótól a rehabilitációig a testnevelés és sport szemszögéből című előadását Bodajkon, a Polgármesteri Hivatal Tanácskozó termében.

A megyei Príma díjat elnyert  Mezőszentgyörgyi László (Fotó: Rajos László)


- Nekem jutott a megtiszteltetés, hogy szervezőként, valamint az oktatási bizottság külsős tagjaként köszönthettem a tanár urat, valamint röviden összefoglaltam rendkívül eredményes és szerteágazó edzői, sportvezetői, tudományos tevékenységét - számolt be az eseményről lapunknak Rajos Zoltán, aki elmondta:   külön érdekesség, hogy a 2012. év megyei Príma Díj közönségdíjas Mezőszentgyörgyi László sporttal kapcsolatos pályafutása éppen Bodajkról indult 51 évvel ezelőtt. A tanár úr a hatvanas évek elején a helyi női és férfi kézilabda csapatok edzője volt, utóbbit játékosként is segítette. Az előadás nagy részét  - az előadó kívánalmainak megfelelően  - a szakértő közönséggel történő együttgondolkodás jellemezte. Szóba kerültek a testnevelés és sport elsősorban fiatalokat érintő aktuális kérdései is, mint például a mindennapos testnevelés ügye.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!