Bodajk

2013.04.09. 14:09

Találkozás a színésznővel

Hullan Zsuzsát nem kell bemutatni a tévénézőknek vagy a színház szerelmeseinek. A színésznő beszélgetőkönyve apropóján tartott Bodajkon jó hangulatú közönségtalálkozót.

B. Kiss László

Hullan Zsuzsa Bakonycsernyén gyerekeskedett, majd szüleivel Bodajkra költöztek, ott folytatta tanulmányait. A mai napig hazajár Bodajkon élő édesanyjához. A Színház- és Filmművészeti Főiskolát 1983 és 1987 között végezte el, osztályfőnöke Marton László volt. Diploma után a veszprémi Petőfi Színházhoz került, 1992 óta pedig a Vígszínház társulatának elismert tagja. 2011. augusztus 20-án átvehette a Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszt kitüntetést. 

A Kisváros, a Barátok közt egykori sztárja, a Marilyn Monroe csodálatos halála című színdarab főszereplője.  2012 tavaszán jelent meg a víg szín házon belül című beszélgetéskönyve, mely azért született meg, mert a szerző, Hullan Zsuzsa kíváncsi volt, és meg akarta ismerni azokat a kolléágákat, akikkel nap mint nap együtt van a színházban, és meg akarta menteni a történeteiket, hisz olyan titkokat mondtak el neki beszélgetőtársai, amit másnak talán soha.

 


Fotó: Dreskáné Zubán Beáta


A Vígszínház színészeinek és a háttérben dolgozó, a közönség számára láthatatlan  személyek példaértékű élettörténeteit ismerhetjük meg a kötetből.   A közönségtalálkozó könnyed, vidám, laza, humoros volt  számolt be lapunknak az eseményről Dreskáné Zubán Beáta, az est szervezője.

Hullan Zsuzsa   olvasásra, az élet minden apró szépségének felfedezésére, pozitív gondolkodásmódra ösztönözte hallgatóságát. Sikerült mosolyt csalnia az arcokra ezen az esten is. A színésznő  2010 nyarán végigjárta Szent Jakab zarándokútját, az El Camino közel 1000 kilométerét.

Az út történetét is hamarosan kézbe vehetik, olvashatják az éreklődők,  hiszen abból a nem mindennapi élményből is könyv született belőle.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!