Beloiannisz

2016.11.02. 16:04

Sikert arató sikolyok

Beloiannisz – Október hónapjának utolsó napján a Beloianniszi Művelődési Ház és a Pyrgos szervezésében ismét színes programmal, fergeteges halloweeni mulatsággal várták a környékbelieket.

Civil Tudósítónktól

A programot a Mesterségek Bölcsője Alkotóház kézműveseivel kezdtük, ahol rettenetes árnyékfigurákat, pókhálós mézeskalácsot, ijesztő szellemeket. boszorkányt és nem utolsó sorban mini töklámpásokat készíthettek a gyerekek és felnőttek.

Fotó: Pyrgos

Míg a „kézműveskedés” zajlott, kezdetét vette a tökfaragó verseny, amin az idén közel húsz bátor jelentkező vett részt és kanalazta, vájta, a tököket a Művelődési Házban.

A program zárása előtt természetesen nem maradhatott el a jelmezverseny sem, ahol a zsűri három maskarát díjazott. Az elsőnek járó jutalmat a legélethűbb boszorkány, Napné Szabó Brigitta vehette át.

Fotó: Pyrgos

A vacsora és az eredményhirdetés előtt világító töklámpásokkal indultunk útnak Beloiannisz utcáin, hogy a lakosságot ijesztgessük. A gyerekek és a felnőttek körében is sikert aratott a sikítás...

 

Pletser István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!