Belföld

2011.05.06. 05:45

Kérdések az Audi-gyárról - Gyurcsány tévedett?

Bajnai Gordon korábbi miniszterelnök írta alá azokat a kormányrendeleteket, amelyek megnyitották az utat az Audi-gyár mellett fekvő, állami tulajdonú volt katonai lőtér eladása előtt, és a terület meghirdetése is a kormányváltás előtt történt - írta a pénteki Magyar Nemzet a győri Reflex környezetvédő egyesület jogtanácsosának állítás alapján.

MTI

A napilap szerint ez azt jelenti, hogy Gyurcsány Ferenc volt kormányfő tévedett, amikor az Audi telekvásárlási ügyének kezelését Orbán Viktoron igyekezett számon kérni.
Kalas György, az egyesület jogtanácsosa a lapnak úgy nyilatkozott, hogy a volt katonai lőtér vételára is a szocialista kormányzás idején alakult ki.
A Magyar Nemzet felidézte, hogy Gyurcsány Ferenc egy közösségi oldalon intézett hat kérdést Orbán Viktorhoz. Egyebek mellett azt írta, szeretné tudni, hogy "milyen folyamat végén jutott el az Orbán-kormány az új Audi-gyár beruházási döntésének támogatásáig, milyen tárgyalásokat folytatott, milyen elemzések támasztották alá a döntését".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!