Belföld

2011.01.05. 12:20

Jogi lépéseket tesz a Jobbik a ferencvárosi parkolás kiszervezése miatt

Jogi lépéseket tesz a Jobbik a ferencvárosi parkolással kapcsolatos tevékenységek kiszervezése miatt. Staudt Gábor, a párt országgyűlési képviselője és Kassab Adonis, a Jobbik IX. kerületi képviselője szerdai sajtótájékoztatójukon közölték, az ügyben "fideszes szálakat" találtak.

MTI

Staudt Gábor elmondta: Kassab Adonis arról tájékoztatta, hogy a kerületi önkormányzat tavaly elfogadott egy olyan határozatot, amellyel kiszervezik a parkolással kapcsolatos összes tevékenységet magáncégeknek. A határozat november 10-én született meg, arra november 5-én írták ki a pályázatot a Közbeszerzési Értesítőben november 9-i határidővel, azaz egy nappal később döntött a testület egy lejárt határidejű közbeszerzésről - mondta.
Kassab Adonis közlése szerint az egyik nyertes az E-Kontroll Kft., amely a Body Guard Kft. tagja, ez utóbbinak pedig a Centrum Kft. a tagja. Az összefonódás egyértelmű, a Fidesz átmentette a Centrum Kft.-t a Ferencvárosba - jelentette ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!