Belföld

2010.04.11. 08:43

Szervezett szállítás, fenyegetőző szavazó

FMH - Baktalórántházán szervezett szállítás és tiltott szavazói adatbázis használatát észlelte a körzet egy képviselőjelöltje. Celldömölkön szavazólapokat akart égetni egy férfi.

MTI

Egy férfi el akarta égetni a szavazólapokat

Rendőrt kellett hívni a celldömölki 2-es szavazókörbe, miután egy férfi el akarta vinni magával a szavazólapot, tudta meg portálunk. Kun László, a területi választási iroda vezetője azzal egészítette ki információnkat, hogy ugyanez a személy a korábbi évek voksolásai során hasonló - jogszabályokba ütköző -, cselekedetekkel hívta fel magára a figyelmet.

Baranyai Attilánétól, a helyi választási iroda vezetőjétől az MTI megtudta: a férfi azzal fenyegezőtött, hogy el fogja égetni a szavazólapokat. Mikor a kiérkező rendőrök igazoltatták, a voksoláshoz szükséges cédulákat már nem találtak nála.

A férfi, miután szabályosan átvette a két szavazólapot, a bizottság elnökének kérése ellenére kivitte azokat a szavazóhelyiségből, és közölte, hogy az értesítővel együtt az épület előtt el fogja égetni őket - mondta.

(forrás: vasnepe.hu)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!