Belföld

2010.02.10. 11:01

Az Országgyűlés Hivatala rögzítette tévesen Kubatov Gábor közlését

Az Országgyűlés Hivatala kijavította a Kubatov Gábor legmagasabb iskolai végzettségével kapcsolatos adatrögzítési hibát, és elnézést kért a Fidesz képviselőjétől, akiről a Népszava azt írta: a pártigazgatónak nincs diplomája, bár a parlamenti honlapon szereplő adatok szerint a Gödöllői Agrártudományi Egyetemen végzett.

MTI

Az Országgyűlés Hivatala a Népszava szerdai lapszámában megjelent írással kapcsolatban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy Kubatov Gábor "önéletrajzában legmagasabb iskolai végzettségeként nem jelölt meg egyetemi diplomát. A hibát az adatrögzítés során az Országgyűlés Hivatala követte el: a téves adatot kijavítottuk, a képviselő úrtól a Hivatal elnézést kért".
Az ellenzéki politikus a napilapnak egyébként elmondta, hogy az önéletrajzában nem tüntette fel az egyetemi diplomát, csupán azt, hogy a Mezőgazdasági Gépészmérnöki Karon műszaki és gépjármű-kárszakértői képzést kapott, arról pedig nem tehet, ha a parlamenti tisztviselők ennek alapján legmagasabb iskolai végzettségként az egyetemet tüntették fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!