Belföld

2010.01.29. 12:10

Választás 2010: a Fidesz nem indítja Mádit

FMH - Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője pénteken közölte, hogy Mádi László nem indulhat a párt választási listáján, mert szembement a párt álláspontjával. Mádi László egy nyilatkozatában az ingatlanadó lehetséges bevezetéséről beszélt.

MTI

A Fidesz álláspontja világos és egyértelmű: elutasítja az ingatlanadót, amelynek bevezetése "igazságtalan, tisztességtelen és rossz döntése volt a kormánynak". Az Alkotmánybíróság döntésével viszont a józan ész diadalmaskodott - írta közleményében Cser-Palkovics András. 
A kommüniké szerint Mádi László csütörtökön a Fidesz álláspontjával ellentétesen nyilatkozott, ezért nem szerepelhet a Fidesz listáján az országgyűlési választáson.
Mádi László, a Fidesz szakpolitikusa a Magyar Ingatlanközvetítők és Értékbecslők Szakmai Szervezetének csütörtöki rendezvényén azt mondta, az ingatlanadót rövid távon el kell felejteni, de kellő előkészítés és a társadalommal folytatott egyeztetés után bevezethető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!