Belföld

2010.01.11. 15:52

Hűtlen kezelések, kihallgatások a BKV-nál

Hűtlen kezelés miatt gyanúsítottként hallgatta ki a Budapesti Rendőr-főkapitányság Regőczi Miklóst, a BKV korábbi vezérigazgató-helyettesét.

MTI

Tafferner Éva, a BRFK szóvivője azt mondta: R. Miklóst azzal gyanúsítja a rendőrség, hogy vagyonkezelési kötelezettségét súlyosan megszegte, amikor 2008-ban 8 hónapon keresztül H. Éva részére juttatásokat, kifizetéseket engedélyezett.
A szóvivő tájékoztatása szerint a szabadlábon védekező gyanúsított nem tett vallomást és a gyanúsítás ellen panasszal élt.

Hűtlen kezelés miatt gyanúsítottként hallgatta ki Bolla Tibort, a BKV gazdasági vezérigazgató-helyettesét is a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn.  Tafferner Éva, a BRFK szóvivője megerősítette: B. Tibort azzal gyanúsítja a rendőrség, hogy vagyonkezelési kötelezettségét súlyosan megszegte, amikor 2008-ban és 2009-ben H. Éva részére juttatásokat, kifizetéseket engedélyezett.
A szóvivő tájékoztatása szerint a szabadlábon védekező gyanúsított nem tett vallomást és a gyanúsítás ellen panasszal élt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!