Belföld

2010.01.06. 11:34

Beszakadt a szolnoki műjégpálya sátra

Az elmúlt éjszaka lehullott hó súlya alatt szerdára virradóra beszakadt Szolnokon egy műjégpálya sátrának teteje és megrongálódott a sátort tartó fémszerkezet is.

MTI

Személyi sérülés nem történt, az anyagi kár jelentős - közölte Ribár Zsuzsa, a létesítmény programszervezője az MTI-vel. Tájékoztatása szerint a hajnali órákban észlelték, hogy az egyik élelmiszer-áruház parkolójában lévő, 15x40 méteres műjégpálya sátorponyvája a nagy hó súlyának nyomására beszakadt, és e közben több helyen megrongálta a létesítmény fémvázát.
A műjégpályán senki sem tartózkodott, személyi sérülés nem történt - tette hozzá.
Ribár Zsuzsa elmondta: jelenleg az áramtalanított műjégpályán a megsérült sátrat és tartószerkezetét bontják. Az üzemeltető Szolnoki Olaj Kosárlabda Klubot jelentős anyagi kár érte, ennek mértékét csak a munkák befejezése után tudják pontosan meghatározni.
Az már biztos, hogy a téli szezonban új sátort nem húznak a műjégpálya fölé, ha az időjárás engedi, szabadtéri pályaként üzemeltetik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!