Belföld

2009.12.14. 20:29

Szamurájkardos támadás Salgótarjánban

Szamurájkarddal támadott egy férfi két emberre Salgótarján belvárosában hétfő este - egyik áldozatát a kezén, a másikukat, kezén, vállán és koponyáján is megvágta.

MTI

Az MTI információja szerint a támadó volt barátnőjét és annak társát sebesítette meg, a rendőrség egyelőre nem ad tájékoztatást az ügyről. Súlyos bűncselekmény történt, jelenleg tart az adatgyűjtés és a tanúkutatás a tényállás tisztázására, a rendőrség kedden ad tájékoztatást - ennyit mondott az MTI-nek Dankóné Nagy Éva, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Az MTI úgy tudja, hogy volt barátnőjét és annak új barátját támadta meg egy férfi szamurájkarddal egy belvárosi, Pécskő úti élelmiszerbolt előtt. Egy szemtanú azt mondta: mindkét sérültet rohammentő szállította el, vértócsa van a bolt előtt és levágott hajtincseket is lehetett látni.
A nőt a csuklóján, társát pedig a csuklóján, a kezén, vállán és koponyáján vágta meg a karddal a férfi.
A szemtanú elmondása alapján a megvágott nő a bolt előtti járdán összeesett, társa a boltba menekült, ahol segítségért kiabált, de a bent lévők semmit nem mertek csinálni. A férfit a boltban érte a támadás, ahová a szamurájkardos utána szaladt.
Az MTI úgy tudja, hogy a támadó elmenekült a helyszínről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!