Belföld

2009.12.15. 11:24

Meghalt a karddal csonkolt két áldozat

FMH - A machete karddal, féltékenységből megtámadott és összevagdosott 25 éves salgótarjáni nő és 34 éves új barátja is belehalt a támadásba, amit a nő volt barátja követett el. A tettes pszichiátriai kezelés alatt állt.

MTI

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója kedden, sajtótájékoztatón elmondta: a 25 éves nő a kórházba szállítás közben, 34 éves barátja nem sokkal később a kórházban meghalt - tájékoztatott Némedi Gábor.
Salgótarján belvárosában, a Pécskő úti élelmiszerbolt előtt támadta meg a párt a férfi. A nő összeesett a járdán, párja a boltba menekült, a támadó utána rohant.
Szabó Jenő megyei főkapitány úgy fogalmazott: "végtagcsonkolások is voltak, de kegyeleti okokból ennél többet nem mondanak".
A büntetlen előéletű elkövető és áldozatai is salgótarjániak.
A főkapitány nem válaszolt arra a kérdésre, hogy valóban a salgótarjáni polgármesteri hivatal alkalmazottja volt-e az elkövető. Azt mondta: "ha a foglalkozását, beosztását megneveznék, az elkövető személyét is megneveznék".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!