Belföld

2009.10.07. 13:11

Kísértésbe esett, ezért lopta meg osztálytársait

FMH - Nem szorult rá, mégis meglopta öt diáktársát egy 17 éves lány az egyik nagykállói iskolában; a fiatal a tornaöltözőben őrizetlenül hagyott táskákat fosztotta ki - közölte a rendőrség az MTI-vel szerdán.

feol.hu

A nyomozás adatai alapján a lopást a lány akkor követte el, míg osztálytársai testnevelés órán voltak - mondta Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.     A százados hozzátette: a gyanúsított beismerő vallomása szerint osztálytársai véletlenül rázárták az öltöző ajtaját, ő pedig kísértésbe esett az őrizetlenül hagyott táskák láttán. Az ellopott 4300 forintot később a tantermükben rejtette el, amit a rendőrök megtaláltak.     A lány vallomásában azt mondta, maga sem nem érti, miért lopott, nem volt rá szüksége, hiszen jó körülmények között él. Tettét megbánta és nagyon szégyelli; azt állítja, ha a rendőrök nem bukkannak rá, másnap visszaadta volna a pénzt - közölte Fülöp Gergely.
(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!