fogadj örökbe!

2020.05.06. 15:30

Szerető gazdijukra várnak az etyeki kutyusok

Az Etyeki Állatvédő Egyesület védenceiről a 06-70-339-3856-os telefonon lehet érdeklődni.

S. Töttő Rita

Bobby

 

Bobby

Bobby mára egy ölbe ülős, hízelgős, hasvakarást követelő cuki szőrmók lett az etyeki menhelyen. Korábban mogorva jószág volt, ám a kitartó és szakszerű szocializáció meghozta eredményét. Bobby 8 éves, ivartalanított kan.

Vanda

Vandát közel 3 évvel ezelőtt fogadták örökbe Etyekről, de visszakerült, mert nem tudták kezelni a szökési vágyát. De ez ne bátortalanítson el senkit: Vandával nincs baj. Kedves, szeretetreméltó kutya, vágyik az ember társaságára, más kutyákkal jól kijön, póráz nélkül sétáltatható, hívásra azonnal jön...

Tapi

Tapi: 3 éves németjuhász lány.Végtelenül boldog, amikor valaki közeledik hozzá, élvezi a simogatást, és hajlamos boldogságában körbetáncolni az embert. Ez azonban csak addig tart, amíg a kennelben van, séta közben már teljesen nyugodtan viselkedik. Neveléssel, tanítással csodás társ lesz.

Cleo

Cleó : békés természetű kutyalány, akit egy telken hagytak magára még tavaly télen. Állatbarátok lettek figyelmesek rá, így került Etyekre. Kedves és embercentrikus, aki pillanatok alatt az ember szívébe lopja magát. Gyerkőcös családba, vagy másik kutya mellé is jó választás.

Bazsi

Bazsi: Családból érkezett, ahol nem törődtek vele s ki tudja, miért, de félt, a gyerekektől is. A menhelyen két nap alatt megváltozott. Ma már elfogadja és kéri a simogatást. Igazi kincs ez a kutya.

Roxi

Roxy egy kedves természetű, német juhász jellegű, három év körüli kutyalány, aki alább látható társaival az etyeki menhelyen vár igazi gazdára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!