gazdikereső

2019.05.07. 07:30

Pörgős vagy nyugis kutyust, cicust szeretnél? Itt megtalálod a hozzád illő társat!

Nem lehet elégszer hangoztatni, hogy kutyát és macskát inkább fogadj örökbe, mint vásárold, hiszen ezek az állatok érdemlik meg a legtöbb szeretetet – de ők adják a legtöbbet is!

S. Töttő Rita

Buborék

Ő itt Buborék, a Herosz állatotthon 1 éves, aktív kutyusa, aki az alábbi társaival együtt keresi új, szerető és felelősségteljes gazdáját. Érdeklődni a Takarodó úti Heroszban lehet.

Buborék

Morzsi: 1 éves, ivartalanított kan. Kedves, barátságos, de nagyon aktív, pörgős kutya. Sok foglalkozásra és nevelésre van még szüksége, de jó jelző.

Morzsi

Miri: 2 éves, ivartalanított szuka. Kedves kutya, aki a hirtelen zajoktól még néha megijed. Ingergazdag környezetre lenne szüksége és sok foglalkozásra. Gyerekek mellé is bátran vihető.

Miri

Ordó: 2 éves, szuka. Kedves kutya, határozott kiállású és jó jelző. Nem az a tipikus családi kedvenc, így inkább csak nagyobb gyerekek mellé javasolják.

Ordó

Dean: 10 hónapos, ivartalanított kandúr. Nagyon kedves, ragaszkodó cica. Nyugodt természetű, idősebb emberek mellé ajánlják. Kizárólag lakásba vihető.

Dean

Bibi: 8 éves, ivartalanított nőstény. Nagyon kedves, bújós cica. Mindenkihez odamegy és dörgölődzik. Közvetlen, minden vágya, hogy foglalkozzunk vele és egész nap simogassuk.

Bibi

Zsozsó: 2 éves, ivartalanított kandúr. Kedves, barátságos cica, szereti, ha simogatják, bújós cica. Remek társa lenne gyerekeknek is és idősebb embereknek is.

Zsozsó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!