nem lehet ellenállni nekik

2018.12.25. 07:00

Ezek a tündéri négylábúak várják szerető gazdijukat

A Herosz gondozottjai Székesfehérváron, a Takarodó út 5. alatt várják az új gazdijelölteket.

S. Töttő Rita

Cézár: 5 éves, ivartalanított kan. Kedves kutya, de tapasztalt gazdára van szüksége. Sok foglalkozást, mozgást és nevelést igényel. A kutyákkal többnyire kijön, de olykor domináns velük szemben.

Szende: 1,5 éves, ivartalanított szuka. Kedves, barátságos tinédzser. Fiatal még, könnyen tanítható, amire szüksége is van. Közepesen aktív, érdeklődő, sok foglalkozást és rendszeres sétáltatást igényel. Gyerekek mellé is bátran vihető, aktív családoknak jó választás.

Lulu: 4 éves, ivartalanított szuka. Kedves, barátságos kutya. Szereti a hangját hallatni, mindenbe beleüti az orrát. Érdeklődő, de kissé makacs, így határozott gazdát keresnek neki. Kutyaiskola is javasolt számára.

Acsa: 3 éves, ivartalanított kan. Határozott megjelenése egy kedves, barátságos jellemet takar. Mindenkit visszafogott örömmel fogad, szereti, ha simogatják. Sok mozgásra, rendszeres sétára van szüksége. Jó jelző, éber és nagyon figyelmes.

Eri: 4 éves, ivartalanított nőstény. Kedves, barátságos cica. Szereti, ha simogatják, mindenkihez odamegy, érdeklődik az emberek iránt. Remek családi cica lenne, gyerekek mellé is vihető, de időseknek is jó társa lenne.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!