cicák és kutyusok

2020.02.05. 15:30

A Herosz mentettjei keresnek új gazdit

A fehérvári Takarodó úti Herosz állatotthon lakói iránt itt lehet érdeklődni: 06(30)985-8309.

S. Töttő Rita

Cicke, 10 éves, ivartalanított nőstény. Nagyon kedves, nyugodt cica, aki alábbi társaival együtt keresi új gazdáját a Takarodó úti állatotthonban.

Ginó: 8 éves, ivartalanított kan a Herosznál. Kedves, barátságos, várja, hogy foglalkozzanak vele. Figyelmes, jó jelző, minden esemény érdekli. Aktív, szeret sétálni, de sajnos a kutyákkal domináns, így csak egyedül lehet tartani.

Portás: 3 éves, ivartalanított kan. Nagyon kedves, rajong az emberekért. Minden vágya, hogy foglalkozzanak vele, simul a lábunkhoz. Ugyanakkor nagyon aktív is, erőteljes kutya, így mindenképpen férfi gazdára lenne szüksége, aki elbír vele. Igényli a foglalkozást és a rendszeres mozgást. Nem árt neki még némi tanulás és fegyelem.
Kami: 2 éves, ivartalanított szuka. Rajong az emberekért, imádja, ha foglalkoznak vele. Erre még nagyon is szüksége van, ugyanis kissé neveletlen, ugrálós. Aktív, fontos, hogy lefárasszák mindennap. Aktívabb családoknak is jó választás, biztosan szívesen kirándulna velük együtt.

Kormi: 6 éves, ivartalanított nőstény. Kedves, nyugodt természetű cica. Elsőre kicsit félénk és nem szereti a nyüzsgést maga körül. Általában kicsit elvonul, de szereti, ha simogatják. Nyugodt otthont keresünk számára.

Mizi: 6 hónapos nőstény. Feltehetően elütötték, de nem sérült meg, csak sokkos állapotban volt. Az idegenektől elsőre tart, de idővel oldódik és meg lehet simogatni. Még idő kell neki, hogy bízzon az emberekben, de mivel fiatal, bizonyára hamar fog oldódni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!