Epekedve várta gazdáit

2022.08.26. 16:00

A tékozló kengurufiú hazatért – Visszahúzta a szíve testvéréhez Gurut!

Ahogy korábban beszámoltunk róla, a simontornyai Teve Farm és Állatsimogatóból szökött meg Guru, a Bennett-kenguru, ám a nagy világjárás helyett, csupán csak a közeli napraforgósig jutott, ahol békésen várta, hogy gazdái rátaláljanak.

Kecskés Zoltán

Otthon, édes otthon: Ismét testvérével bandázhat Guru, a tékozló fiú

Fotó: Nagy Balázs/Új Néplap

 Ki tudja, talán honvágy, vagy a féltestvére iránti szeretete nem engedte, hogy messzebbre ugrándozzon, de annyi bizonyos, hogy megtalálásakor egy apró könnycseppet is láttak gondozói a szemében. 

– Nagyon boldogok vagyunk, hogy megtaláltuk Gurut! Sokáig azt hittük, hogy már hetedhét országon is túl van, erre ott lapult a mellettünk lévő termőföldeken – mesélte örömében  Horváth Bence a farm egyik tulajdonosa, aki hozzátette, igazán csipész volt szeretett kengurujuk, ugyanis késő délutántól kezdve néha-néha előjött, megmutatta magát, majd ismét eltűnt a napraforgósban. Mint elmondta, Guru nagy díszkíséretet kapott, ugyanis a szomszédos termőföldhöz nyolcan mentek elé, ahol befogták és visszavitték otthonába, ahol szobatársa már nagyon várta testvére érkezését.

Vezető képünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!