Négylábúak

2021.11.22. 18:00

Gazdát keresnek az etyeki mentett kutyák

Szerető családra várnak az Etyeki Állatvédők Egyesülete gondozottjai. Elérhetőség: 06/70-339-3856

Forrás: Etyeki Állatmenhely

Dezső, a 7-8 év körüli kan, rendkívül jámbor kutya, aki mindig nyugodt és kiegyensúlyozott. Szépen sétál pórázon, szereti a kirándulásokat és társaival is jól kijön.

Maci hatéves, kaukázusi jellegű, ivartalanított kan. Hatalmas termete ellenére az emberekkel nagyon barátságos. Más kutya mellé viszont nem javasolják, amiben közrejátszik az is, hogy nagyon igényli a törődést. Szereti a sétákat, amit gazdájával együtt is szívesen tenne meg.

Füli, a körülbelül 14 éves labrador–retriever szeretetben élt, de idős gazdája elhunyt. Ezután az üres ház udvarán maradt, a szomszédoktól és gazdája rokonaitól kapott egy-egy finom falatot, simogatást. Rengeteg nehézségen ment keresztül, nagy szüksége van a szeretetre.

Árpi, a 10 éves keverék kan igazán egyedi külsővel rendelkezik. Vidám külsője mellett viszont nyugodt és kedves természetű, nem túl izgága jellem. Elég ragaszkodó, és igényli az emberek társaságát. Olyan gazdát keresnek neki, aki mellett igazi családtagként élhet.

A kétéves keverék kan, Kormi félénk, de szeretetéhes kutya. Korábban valószínűleg nem sok jót kaphatott, mert eleinte nem igazán tudta, mit szeretnének tőle gondozói, az viszont látszik rajta, hogy szeretni és bízni akar. Jó lenne, ha megmutathatná mosolygós arcát is.

Zoé, a 8 éves keverék szuka Mezőfalváról érkezett a menhelyre. Idős gazdája kért segítséget vele kapcsolatban, aki szerény körülményei és költözés miatt nem tudott tovább gondoskodni róla. Zoé kedves, és korát meghazudtolóan játékos, de a macskákat nem szereti.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!