Frissen Fejérből

2021.10.06. 15:30

Ezeknél a kutyáknál cukibbat nem talál

Új otthonra várnak az ASKA csapata által gondozott kutyák. Elérhetőség: 06/30-317-4370.

Baráth Eszter

Bugi

Simon szeme mindent elárul. Mindent odaadna, ha lenne saját gazdája, aki mellett biztonságban és szeretetben érezheti magát. A 2020 nyarán született, közepes termetű kutya nagyon ragaszkodó és hálás. A pórázzal nincsenek gondjai, nyugodt a természete.

Simon

Suhanc természetéről gondozói szerint már a képe is elárulja, miért ezt a nevet kapta. Pont olyan, mint amire ez alapján gondolunk, vidám, játékos és mindenkit szeret. Sokat kell még tanulnia, de ez gyorsan megy neki, viszont olyan családra van szüksége, ahol van idő erre.

Suhanc

Pupák morcos arca ne tévesszen meg senkit, ez csak álca. A 2020 nyarán született kan nagyon kedves, a többi kutyával sincs semmi gondja. A póráz használata jól megy neki, ügyesen sétál vele. Nagyon éber és figyelmes, ha valamit meglát, képes hosszan követni a szemével.

Pupák

Pezsgő, a tacskó jellegű legényke 2020 nyarán született. Amikor az utcáról bekerült, a gazdája jelentkezett, de aztán annyiban is maradt a dolog, mégsem ment el érte. Gondozói szerint viszont az apró termetű Pezsgő egy főnyeremény. Nagyon kedves, bújós, barátságos és játékos.

Pezsgő

Bugi esete nem egyedi, de nagyon tanulságos. Szinte soha nem volt otthon, mindig kóricált élelmet, társaságot keresve. Ilyenkor sokszor rákiabáltak, belerúgtak, senkinek sem kellett. 2013-ban született, egy békés kertre van szüksége, és olyan gazdára, aki foglalkozik vele.

Bugi

Ringló 2019-ben született, tacsi jellegű keverék legényke. Nagyon kedves, barátságos és játékos. Más kutyákkal is jól kijön, most is több társával él együtt.

Ringló

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!