kutyusok

2021.07.29. 08:00

Gazdit keresnek az Etyeki Állatvédők Egyesülete gondozottjai

Szerető családra, biztos otthonra várnak az Etyeki Állatvédők Egyesülete gondozottjai. Elérhetőség: 06/70-339-3856

Baráth Eszter

Marci nyolc esztendős, nagy termetű kan. Az újfundlandi jellegű keverék 14 napja, alábbi társai már hosszabb ideje, de együtt várják azokat a gazdákat, akik mellett új életet kezdhetnek.

Zsuzsi, a négy éves keverék szuka kölykei már új családba költöztek, így számára is eljött a családkeresés ideje. Közepes termetű, barátságos kutya. Olyan otthont keresnek számára, ahol családtagként élhet. Gazdája szerencsés lesz, hiszen Zsuzsi mindenért hálás, sok szeretetet ad.

Bóbita négy éves, közepes termetű szuka, aki képes azonnal a szívekbe lopni magát. Nagyon bújós és szeretetéhes kutya. Az úton kóborolt és elütötték. Az autós az állatkórházba vitte, de mivel chip nem volt benne és senki sem kereste, ezért a menhelyen várja új gazdáját.

Bobi a bajai gyepmesteri telepről érkezett az etyeki menhelyre. A két éves mudli közepes méretű, ivartalanított kan. Korának megfelelően kifejezetten mozgékony, aktív és kedves kutya. Már öt hónapja a menhelyen várja azt a gazdát, ahol szeretetben élheti mindennapjait.

Az 5 éves Veronikát több településen, végül Gyálon látták kóborolni szilveszter éjszaka után három héten át. Több állatvédő és önkéntes összefogásának köszönhetően került biztonságba Etyeken. Chip nem volt benne, így előéletéről semmit sem tudni. Gazdára vár, aki nem hagyja magára.

A 6 éves Bori kinézetéből ítélve felmenői között talán tacskó is lehet. Nem tudni, milyen élete lehetett, de kezdetben tart az emberektől. Viszont amikor érzi, hogy nincs veszélyben, hálásan élvezi a szeretetet. Olyan családot keresnek számára, akik feledtetik vele a korábbi sérelmeket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!