állatbarát

2021.05.03. 07:30

Gazdit keresnek az etyeki állatmenhely kutyusai

Szerető családra, biztos otthonra várnak az Etyeki Állatvédők Egyesülete gondozottjai. Elérhetőség: 06/70-339-3856

Baráth Eszter

Tobi, a kilenc éves kankutya több mint két hete várja a menhelyen az új gazdáját. A kis méretű keverék nincs ivartalanítva. A kis méretű, fekete-cser színű Tobiról, az etyeki menhely weboldalán látható képekről is jól látszik, hogy a pórázt ügyesen használja.

Bosco egy éves, gyönyörű, nagy testű kankutya. A tigriscsíkos keverék több, mint két hete várakozik a menhelyen arra, hogy megtalálja szerető családját. Bosco nincs ivartalanítva. A pórázt ügyesen használja, de a további tanulás természetesen csak jót tehet neki is.

Zsuzsi kölykei már megtalálták új családjukat, így eljött az idő, hogy a körülbelül négy éves szuka is gazdára leljen. Közepes termetű, barátságos, kedves tekintetű keverék kutya. Zsuzsi mindenért rendkívül hálás tud lenni, sok szeretetet fog adni új családjának.

Malvin, a két éves szuka nagyon vidám és életrevaló kutya. Rendkívül éber, mindenhol ott van és mindenről tudni akar. Szükséges volt egy kis időre, míg újra bizalommal fordult az emberek felé, de mára már állandóan mosolyog. Olyan családba kerülne, ahol értékelni tudják szeretetét.

Veronikát, a körülbelül öt éves szukát szilveszter éjszaka után több településen, 3 héten keresztül látták kóborolni. Chip nem volt benne, így előéletéről nem tudni semmit. A közepes méretű keverék kezdetben félénk volt, de mára már szívesen tölti az időt az önkéntesek simogatásában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!