Zámoly

2014.04.09. 14:05

Hét éve Csanádi Hét

Zámoly - Nem unatkoznak a gyerekek a Csanádi Imre Általános Iskolában. Szavaló és helytörténeti versenyekkel, előadásokkal, illetve érdekes foglalkozásokkal szórakoztatják őket a héten.

Sebestyén Lilla

Az iskolahét egy nagyon régi hagyomány a zámolyi általános iskolában, de mióta 2007-ben felvették Csanádi Imre, költő, író és műfordító nevét, ez a rendezvény hivatalosan Csanádi Hétnek lett keresztelve mondta el Csordásné Papp Ágnes, az intézmény igazgatója, aki azt is hozzátette: a gyerekek roppantmód élvezik ezt az időszakot a változatos programoknak köszönhetően, amik a jövő hétre is átnyúlnak a nebulók legnagyobb örömére.

Érkeztünkor is épp egy helytörténeti, feladatokkal tarkított kiránduláson vettek részt a diákok. Az iskola vezetője pedig elárulta: csütörtökön a felelős állattartásról fognak hallani, pénteken pedig a Költészet napjához kapcsolódóan egy szavaló versenyen indulhatnak, természetesen Csanádi Imre versekkel a tarsolyukban. Egyszóval mindent lehet csak unatkozni nem, arról nem is beszélve, hogy a legügyesebb szavalónak a dicséreten kívül, még egy könyvjutalom is jár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!