Videoton

2015.12.05. 19:33

Katonás győzelem idegenben - A Videoton FC a Debrecen otthonában nyert

Az OTP Bank Liga NB I-es labdarúgó bajnokság 18. fordulójában a Videoton FC a Debrecen vendégeként lépett előre a tabellán.

Ferencz Balázs

DVSC-Teva–Videoton FC 1-2 (0-1)

Debrecen, 2200 néző, Vezette: Vad II István.

DVSC: Radosevic – Lázár, Mészáros, Brkovic, Korhut – Jovanovic, Szakály P., Tisza (Szécsi, 74.) – Sidibe – Catillion (Coulibaly, 68.), Balogh N. Vezetőedző: Kondás Elemér.

Videoton FC: Danilovic – Nego, Juhász, Lang, Fejes – Pölöskei, Pátkai – Gyurcsó (Géresi, 76.), Kovács I., Suljic (Ivanovszki, 83.) – Feczesin (Soumah, 92.). Vezetőedző: Horváth Ferenc.

Gól: Korhut (62.) illetve, Gyurcsó (31.), Kovács I. (69.)

A debreceni Szakály Péter (b) és a székesfehérvári Pölöskei Zsolt az OTP Liga 18. fordulójában játszott DVSC-TEVA - Videoton bajnoki labdarúgó-mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2015. december 5-én.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A Debrecen kezdett támadóbb felfogásban, a Videoton tudatosan átengedte a területet a hazai együttesnek, de a DVSC az első negyedórában többször is veszélyeztetett. A fehérváriak kontrákra rendezkedtek be, s ennek volt köszönhető a vezető találat is. A 31. percben Feczesin fordult le őrzőjéről még a kezdőkörben, Gyurcsót ugratta ki, aki szólója után jobb belsővel eltekerte a labdát a bal alsó sarokba, 0-1.

A székesfehérvári Feczesin Róbert (b), valamint a debreceni Dusan Brkovic (k) és Bozidar Radosevic az OTP Liga 18. fordulójában játszott DVSC-TEVA - Videoton bajnoki labdarúgó-mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2015. december 5-én.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A szünet előtt Tisza a keresztlécre ívelt. A Videotonnak volt több helyzete a második félidőben, mégis Korhut egyenlített egy közeli szabadrúgásból. A 69. percben aztán Kovács Feczesinnel játszott össze, a középpályás 12 méterről jobbal lőtt a bal alsó sarokba, 2-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!