Álomszállító

2018.01.24. 11:30

Műtéten túl, autóvásárlás előtt a pusztaszabolcsi fiú és családja

Úgy tűnik, megvalósulhat Márk álma: hamarosan kiválaszthatja a vágyott autót, s a műtétje is sikerült.

Bokros Judit

Fotó: Pesti Tamás

Nemrég számoltunk be arról, hogy a 14 éves Harza Márknak a közösségi oldalon szerveztek gyűjtést Brandt Viktor, az Álomszállító segítségével. A cél egymillió forint összegyűjtése volt 500 adakozó ember csatlakozásával, hogy megvalósulhasson Márk álma, egy saját autó megvásárlása a család számára. A fiú ugyanis egy ritka csontfejlődési rendellenesség miatt kerekesszékbe kényszerült, s autóval könnyebb, gyorsabb lehet az utaztatása, mint vonaton vagy betegszállítóval.

Fotós: Pesti Tamás

Miközben a jótékony célú akció bonyolódott, Márk már egy újabb komoly műtétre készült Debrecenbe. Édesanyjától, Erikától megtudtuk: az operáció sikerült, vasárnap óta otthon vannak. Márk jól viselte a beavatkozást, komplikáció sem merült föl, hat hét múlva kell kontrollra mennie. A fiúért nagyon sokan szorítottak, ami nagyon jó érzéssel tölti el a családot.

Fotós: Pesti Tamás

Mivel a pénz összegyűlt Márk számláján, így hamarosan megtörténhet a megfelelő jármű kiválasztása a megadott lehetőségek közül. Ha a kisfiú jobban lesz, akkor édesapjával és Brandt Viktorral együtt ő is szeretne ebben részt venni – mondta el az édesanya, s hozzátette: a lényeg, hogy az autóba a kerekesszék és a csomagok is beférjenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!