Nyereményjáték

2018.01.08. 11:32

A legszebb párok – Indul az Év Párja 2017 játék!

Újabb játékra invitáljuk olvasóinkat internetes oldalunkon, a feol.hu-n. Figyelem: tavaly házasságot kötött párok jelentkezését várjuk!

Az élet játék: Szerelem – Házasság – életre szóló nagy kaland! Most Mi is egy játékra invitálunk Titeket, idén először hirdetjük meg az Év Párja 2017 játékunkat, melyre olyan párok jelentkezését várjuk, akik tavaly kötötték össze életük fonalát és mondták ki a boldogító igent.

Küldjétek el saját magatokat ábrázoló kedvenc képeteket, a legtöbb szavazatot kapott párok értékes ajándékokkal gazdagodhatnak.

Olvasóink szavazatai alapján dől el ugyanis, hogy ki lesz a 2017-es év párja, vagyis hogy kik nyerik a velencei Kavics Spa Klub & Hotel által felajánlott, 2 fő részére, 2 éjszakára szóló meghívást, spa/wellness használattal.

Pár-szépségversenyünk 2018. január 8.-án kezdődik, a fotók beküldésének lehetősége és a szavazás egyaránt január 31-én délben zárul, a nyerteseket ezt követően hirdetjük ki

Ki lesz a nyerő páros? – aki minél hamarabb regisztrál, hogy a legtöbb szavazatot gyűjthesse be!

Bővebb információk a játék oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!