SÉTA

2018.12.29. 07:05

Filmek és izgalmak a szünetre

Lassan vége az évnek, itt a téli szünet. Kikapcsolódásként egy izgalmas film mindig jó ötlet.

Johnny Depp a Grindelwald bűntettei című filmben Fotó: efilmek.hu

A mostanában megjelent Legendás állatok – Grindelwald bűntettei című filmet a napokban láttam a moziban. Rendezője, David Yates egy remek filmet hozott létre. A mostani fi lm a 2016-ban megjelent Legendás állatok folytatása, de ha akkor az a film kimaradt az életedből, akkor is egy mesebeli élményt szerzel magadnak ezzel a mostanival. Harry Potter hangulatú a film, hasonló, de mégis egy kicsit más.

Johnny Depp a Grindelwald bűntettei című filmben
Fotó: efilmek.hu

Grindelwald, a varázsvilág gonosztevője kiszabadult a börtönből, és Göthe élete ismét felkavarodik. Göthe Salamander egy kétbalkezes fiatalember, aki szeret legendás lényeket gyűjteni a világ minden tájáról, ám mindezt titokban kell tennie, mert nem engedélyezik számára Londonból a kiutazást. Ám most az élet Párizsba vezeti, útját rengeteg kaland kíséri, melyhez pár barátja is csatlakozik. Aki ismeri a Potter-filmeket, annak most visszaköszön több jellegzetes épület, tárgy és személy. Érdemes megnézni, időnként jólesik visszatérni a mesevilágba!

 

Kovács Eszter Katinka 9. Ny

Kodolányi gimnázium, Székesfehérvár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!