jelentkezz!

2021.02.09. 13:17

Tündérszépek 2021 – Így hozd formába magad a döntőig!

2021-ben is meghirdettük országos szépségversenyünket, a Tündérszépeket, melyre egészen március 7-ig van lehetőség jelentkezni. Elhoztunk Nektek pár tippet, hogyan hozhatjátok ki a legjobbat magatokból.

feol.hu

Fotó: Török Evelin

Elindítottuk

Február 15-én már indul a Tündérszépek szépségversenyünk megyei előválogatója, de ne aggódj, ha még nem jelentkeztél. Március 7-ig van lehetőséged megtenni, bár nem érdemes halogatni, folyamatosan telítődik fel a mezőny.

A megyei és regionális fordulók az online térben zajlanak, amelyek tétje a következő fordulóba való továbbjutás. Ezeket követi két közönségszavazás, majd az országos döntő. Van még tehát néhány hét arra, hogy kihozd magadból a maximumot, még tökéletesebbé csiszold az összképet!

Felkértük Török Evelin edző, motivációs tréner és táplálkozási tanácsadót, hogy szakmai tudásával segítse már meglévő és leendő jelentkezőink felkészülését. A következőket üzeni Nektek:

Ne feledd! Még van időd jelentkezni. Ne habozz, kattints IDE és váltsd valóra álmaidat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!