Női kézilabda

2017.10.30. 22:54

A listavezető a Velencei-tó partján is hengerelt

GÁRDONY A női kézilabda NB I/B 7. fordulójában az NB I-ből nyáron kieső, de továbbra is élvonalbeli szintet képviselő Mosonmagyaróvár együttesétől szenvedett vereséget a Gárdony-Pázmánd NKK.

Ferencz Balázs

Nagyon szorosan zárt a több exfehérvárival felálló mosonmagyaróvári fal, Selenka Szilviának (b) is nehéz dolga volt

Fotó: Nagy Norbert

Gárdony-Pázmánd NKK-Eu Fire Mosonmagyaróvár KC 21-38 (10-22)

Sok jóra nem számíthatott a Gárdony-Pázmánd NKK a Mosonmagyaróvár ellen, hiszen a kisalföldiek feltett szándéka, hogy visszakerüljenek az NB I-be, s az élvonalból igazoltak játékosokat, mint például Farkast Vácról, Tilinger Tamarát az FKC-től, vagy a korábban szintén Fehérváron kézilabdázó Horváth Bernadettet Budaörsről. Nem is volt esélye a tóparti hölgykoszorúnak.

Nagyon szorosan zárt a több exfehérvárival felálló mosonmagyaróvári fal, Selenka Szilviának (b) is nehéz dolga volt
Fotós: Nagy Norbert

- Kijött az osztálynyi különbség a két csapat között. Ha Farkas, Tilinger és Horváth Betti nálunk játszik, akkor mi vagyunk az elsők és veretlenek – fogalmazott Pánczél Barabás, a Gárdony trénere. – Amiért mérges voltam a szünetben, az az, hogy lehetett volna több önbecsülésünk, ha meg kell halnunk, haljunk meg szépen. 21 indításos gólt kaptunk, vagyis nagyon sok volt az eladott labdánk. Csodát nem vártunk, ez a keret és ez az edzésidő ahhoz lesz elég, hogy megtartsuk 9. helyünket a tabellán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában