Székesfehérvár

2015.03.20. 13:40

Bregyó: újra lesz majális

Székesfehérvár – Május elsején ismét megrendezik a hagyományos, a sokak által kedvelt fehérvári sportmajálist a Bregyó közi Regionális Atlétikai Központban.

Matók János

Az érdeklődő klubok április 2-ig jelentkezhetnek a program szervezőinél a részvételre. Május elsején a Bregyó közi Regionális Atlétikai Központ egész területén dübörögni kezd a Sportmajális ismert sportolókkal, egyesületekkel, és a szokásos extrém programdömpinggel. A nyitó felvonulást nem mindennapi versenyek, bemutatók követik, ahol például a profik és a kezdő mozgolódni vágyók együtt edzhetnek. Ez a nap a mozgásé, a sporté, a szórakozásé, és természetesen a kikapcsolódásé.

A fehérvári Programszervező Kft. várja a városi Sportmajálison bemutatkozni vágyó sportegyesületek jelentkezését, hogy idén is több száz sportolóval, megszámlálhatatlan sportággal ismerkedhessenek meg a létesítménybe kilátogatók, a legnépszerűbbektől a legextrémebbekig. Az aktív részvételre a www.szekesfehervar.hu oldalon elérhető jelentkezési lap kitöltésével 2015. április 2-ig lehet regisztrálni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!