Székesfehérvár

2016.10.16. 11:25

Nagyok a kicsikért - Gyerekeket támogatnak az erőnappal

Székesfehérvár - Kötélhúzás, erősember verseny, skót-felföldi játékok - a gyermeksebészeti osztályt támogatják a Halesz parkban rendezett, jelenleg is zajló erőnappal.

Sebestyén Lilla

Az Aranyszike a Gyermekekért Alapítvány, vagyis a Szent György kórház gyermeksebészeti osztályának megsegítésére rendeztek ma erőnapot Nagyok a kicsikért címmel, a Halesz parkban.

Fotó: Molnár Artúr

Kint jártunkkor éppen kötelet húztak a rátermett, izmoktól dagadó férfiak: az elsők a Solti Bikák lettek, a Predátorok a második helyen végeztek, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára pedig az amatőrök csapata állhatott fel. A versenyzők most a skót-felföldi játékokban, majd egy klasszikus erősember megmérettetésen mutathatják meg mit tudnak.

A jótékonysági rendezvény ötletgazdái és főszervezői - Vass István és Molnár Attila - elmondták,a késődélutáni órákban Danics Dóra és Curtis koncertjét is meghallgathatják az érdeklődők, így érdemes lesz kimenni a Haleszba. A program ingyenes, de akik támogatják a gyerekeket, emlékpólót vihetnek haza ajándékba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!