Székesfehérvár

2015.09.15. 15:38

Újra lesz civil nap Székesfehérváron

Székesfehérvár - Idén több mint harminc civil szervezet jelezte, hogy részt vennének a Székesfehérvári Civil Napon. A szeptember 19-i nyolcadik civil nap az ifjúságot állítja középpontba.

Buthy Lilla

Molnár Tamás civil tanácsnok a tegnapi sajtótájékoztatón elmondta, a rendezvény célja, hogy a civil szervezetek bemutatkozhassanak a lakosságnak. Hozzátette azt is, hogy a program egyre sikeresebb, sok szervezet jelentkezik, és népesítik be egy napra a Városház teret. Pisch Norbert, az ART Kulturális Egyesület elnöke szerint a több éves recept működik, szeretik a székesfehérváriak a civil napot. A kitelepülő civil szervezetektől azt kérték, ebben az évben az ifjúságot célozzák meg programjaikkal. Zentai Zsolt, a Civil, Ifjúsági és Sportiroda vezetője elmondta, szombaton a többi között ovis tornával, bábelőadásokkal, játszóházakkal, tanácsadással, szűrésekkel, táncbemutatókkal és koncertekkel várnak kicsiket, nagyokat egyaránt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!