Székesfehérvár

2015.08.25. 13:15

A Jobbik-elnökség elé kerül az ügy

Várhatóan a jövő heti elnökségi ülés elé kerül a fehérvári jobbikos belharc ügye - tudtuk meg Apáti Istvántól, a párt alelnökétől.

Házi Péter

Amint arról beszámoltunk, a legutóbbi fehérvári közgyűlésen Horváth-Tancsa Ágnes jobbikos képviselő javasolta, hívják vissza Fazakas Attila jobbikos külsős tagot a gazdasági bizottságból. Ám ez nem történt meg, mert a Jobbik alelnöke ennek ellenkezőjét kérte levélben Fehérvár polgármesterétől.

- Tancsa Ágnes önkényesen nyújtotta be tagcserére vonatkozó javaslatát, tiszteletben kellett volna tartania az országos elnökség érvényes döntését, miszerint Fazakas Attilának van helye a bizottságban. Egy ilyen akciót még egy parlamenten kívüli párt sem engedhet meg magának. Hangsúlyozom, akár egy faluban, akár egy nagyvárosban történik ilyen, nem maradhat következmények nélkül, a megoldási lehetőségekről az elnökség is tárgyal majd - tette hozzá Apáti István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!