Székesfehérvár

2015.06.09. 17:30

A csendes szépség: Sára gyönyörű nő, emellett okos és szerény is

Székesfehérvár – Vörös Sára 2012-ben győzött a Fehérvár Szépe- Fejér Megyei Hírlap Királynője szépségversenyen. A halk szavú szépség a versenynek köszönhetően magabiztosabb lett.

Buthy Lilla

A barna hajú, kék szemű Vörös Sára nem csupán természetes szépségére fordít nagy energiát, hanem a tanulásra is. Sára ambiciózus, szorgalmas lány: most másodéves joghallgató a Károli Gáspár Református Egyetemen. Éppen vizsgaidőszak van, így most csak erre koncentrál, más nem is fér bele az életébe. A szorgalmi időszakban, ha van egy kis szabadideje, hostessként dolgozik. De azt is tervezi, hogy pár év múlva újra kipróbálja magát egy szépségversenyen. Volt királynőnknek a verseny kiváló alapot nyújtott: több önbizalma lett, már kevésbé fél a szerepléstől. Minden önbizalomhiánnyal küzdő lányt buzdít, induljon el a versenyen!

Vörös Sára 2012-ben győzött a versenyen, most joghallgató. Fotó: Archív

Sára tehát még nem mondott le a szépségversenyek világáról, de modellként kevésbé tudja magát elképzelni, – mint mondja– az alkata, magassága miatt. A húszéves székesfehérvári lány győzelme óta is figyelemmel kíséri lapunkban a Fehérvár Szépe- Fejér Megyei Hírlap Királynője versenyt, ami az elkövetkező tizenkét évben a Fejér Megyei Hírlap rendezésében valósul meg. Sárának csak pozitív élményeket adott a verseny, imádta az összes csapatépítő programot, de kis félmosollyal az arcán azt is elárulja, a nyeremények is nagyon csábítóak. Már csak emiatt is megéri jelentkezni, hisz nincs olyan döntős lány, aki ne kapna valamit.

Az augusztus 29-i döntő újdonságát, a Királynők találkozóját nagyon jó ötletnek tartja, várja már, hogy találkozzon elődjeivel és utódaival. Ha szeretnél Sára nyomdokaiba lépni, és egy egész éven át a koronázó város regnáló királynője lenni, ha még nem voltál döntős, akkor jelentkezz a versenyre! A határidő június 19-e.

Így lehetsz királynő

Szeretnél részese lenni a Fehérvár Szépe- Fejér Megyei Hírlap Királynője versenynek? Ha elmúltál 16, és még nem voltál döntős, akkor önéletrajzodat, egész alakos és portréfotódat, e-mail címeddel, telefonszámoddal együtt dobd be a Novotel Hotel gyűjtőládájába, vagy add postára a Fejér Megyei Hírlap címére (Székesfehérvár, Ady Endre u. 15.), de elküldheted e-mailben is a [email protected]-ra, vagy jelentkezz a fehervarszepe.feol.hu-n!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!