Programsorozat

2024.04.28. 09:30

Ligetsori Piknik – idén is sokan látogattak ki a városrészi rendezvényre

Városrészi rendezvények egész sorát tartják a hétvégén, Székesfehérváron. A Vörösmarty Mihály Általános Iskola mellett a Ligetsori Piknik várta vendégeit ingyenes programokkal szombaton délután.

Feol.hu

Fotó: Kiss László / ÖKK

A Csónakázó-tó környéke a város egyik legszebb pontja, ami ideális helyszínt biztosít a közösségi rendezvényeknek. A ragyogó tavaszi időben gyerekek, felnőttek, idősek sokasága gyűlt össze szombaton délután, hogy részt vegyen a Ligetsori Piknik szórakoztató, zenés-táncos programjain.
„Amikor képviselő lettem, tettem egy olyan fogadalmat, hogy a városrészt szeretném jobban bevonni Székesfehérvár életébe. Gyönyörű, méltó helyszín ez a Csónakázó-tóval, annak szigetével arra, hogy közösségi programokat tudjunk itt szervezni.” – hangsúlyozta Kovács Zsoltné önkormányzati képviselő. Hozzátette, hogy két évvel ezelőtt a Szedreskerti Pikniket a szigeten tartották, azonban olyan nagy volt az érdeklődés, hogy attól tartottak, idén ott már nem férnek el. A programra kilátogatott Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere is.

Fotó: Kiss László / ÖKK

A Ligetsori Pikniken Endrődi Ági és a Fellegjárók gyerekkoncertjével, a Dance Studio Nagy-Kuthy növendékeinek bemutatkozásával, Váradi Eszter Sára és Keller János operettműsorával, az ARTE ARAMI Junior csoportjának Táncolj velünk! című előadásával és Strikers-koncerttel várták a különféle korosztályokból érkezett lakókat. Emellett volt kézműveskedés, ugrálóvár, arcfestés, óriásbuborék-játszó és Hungarikum Játékpark is. - olvasható az ÖKK közleményében. 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában