Székesfehérvár

2015.04.24. 18:24

Majális a suliban

Székesfehérvár - Majálist rendeztek pénteken délután a Hétvezér iskolában. A vidám rendezvényre a környék lakói is hivatalosak voltak.

B. Kiss László

A diákok és azok szülei mellett a környéken lakók is részesei voltak annak a vidán forgatagnak, melynek pénteken délután voltunk tanúi a Hétvezér Általános Iskolában. Az aulában kézműves termékek vásárát tartották, az udvaron játékos próbatétel zajlott, de a gyerekek sárkányt is készíthettek, vagy éppen arcfestésben vehettek részt. A szülők könyvvásárt rendeztek: a bevételt udvari játékok vásárlására ajánlották föl - tudtuk meg Lángfalvy Péternétől, az intézmény igazgatójától.

A Zobori együttes tartotta a táncházat, s a gyerekek idézőjeles májusfát is varászoltak a suli udvarára. Mivel ökoiskoláról van szó, az udvar egyik élő fáját díszítették fel szalagokkal. A közvetlen környéken jobbára idős emberek élnek, rájuk gondolba szervezték az egészségügyi szűrést, s ugyancsak a lakók kedvét keresték a zsíroskenyér vendégséggel is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!