Székesfehérvár

2015.01.21. 20:26

Orvosolják a problémát

Székesfehérvár – Felháborodott olvasónk telefonált szerkesztőségünkbe, hogy a tüdőgondozó mosdóiban áldatlan állapotok uralkodnak.

Buthy Lilla

A telefonáló hölgy szerint, aki asztmavizsgálaton járt ott, két vécé van, az egyikre azt írták, jelenleg nem használható, a másiknak pedig nincs teteje. Hozzátette, hogy szerinte egy egészségügyi intézmény, pláne, ahol ekkora a forgalom, nem engedheti meg magának, hogy ne legyen használható vécéje. A Szent György kórházhoz fordultunk, reagáljanak a panaszra.

Az intézmény arról tájékoztatta lapunkat, hogy a problémát gyorsan orvosolják. Mint megtudtuk, sajnos tendencia, hogy a betegek sokszor megrongálják a berendezéseket. Az kórház ígérete szerint ma reggel egy csapat érkezik a tüdőgondozóba, és megjavítják vécét, újra használható lesz. Elmondták, ha rögtön értesülnek a problémáról, ha jelzik a személyzetnek az áldatlan állapotokat, akkor már aznap intézkedhettek volna. Panaszládán is gondolkodnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!