Székesfehérvár

2014.10.08. 16:30

Plakátharcok éjjel - Mező szerint a pártok összeugrasztása a cél

A frissen kihelyezett plakátokat valaki levette és egy másik párt plakátjára rakta át provokációból.

Tribolt Lajos

Mező Balázs és Beiner József, a Nyugodt Hétköznapok Polgárőr Egyesület jelöltjei  sajtótájékoztatón mondták el, hogy míg a tavaszi választások idején Székesfehérváron kulturált volt a pártok magatartása, addig most agresszivitást tapasztalnak. Egyes pártok mértéktelenséget tanúsítva kisajátítják a közterületi reklámhelyeket, s az utóbbi napokban megszaporodtak a plakátrongálások. Szerintük főleg az ő plakátjaikat éri atrocitás. Szerda éjjel a Palotavárosban frissen kihelyezett plakátjaikat ismeretlenek leszedték és provokatív módon a Fideszes plakátokra rakták át. Mező Balázs úgy véli, próbálják a pártokat összeugrasztani. Ám ez nem sikerül, mert felvették a kapcsolatot a fideszes jelöltekkel, tájékoztatva, hogy nem ők a felelősök. A politikus kijelentette, hogy elhatárolódnak a plakátáthelyezőktől, nem tudnak azonosulni az agresszív magatartással.

Elmondták a tájékoztatón, hogy a jelöltjüket az este folyamán provokálta két jobbikos, akik kifogásolták az ő plakátragasztásukat.

Mező és Beiner csütörtökön 16 órától terület bejárást és utcafórumot tart. A Csapó úti parkolóból indulnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!