Székesfehérvár

2014.02.27. 18:30

2013 Plusz – május 4-ig

Székesfehérvár – A Szent István Emlékévet bemutató fotókat és filmanyagokat, kiadványokat, díszokleveleket, ajándékokat, valamint egyéb tárgyi emlékeket mutat be a 2013 Plusz című kiállítás, amely a Szent István Király Múzeum rendezésében nyílik meg 2014. március 1-jén, szombaton 10 órakor a Megyeház utca 17. szám alatt.

Fejér Megyei Hírlap

A május 4-ig ingyen látogatható tárlat széleskörű visszatekintést nyújt a tavalyi esztendő eseményeire, értékelésre is alkalmat ad, illetve iránymutatást és alapot szolgáltat a jövőben megvalósuló emlékévekhez, teendőkhöz – hangzott el a Cser-Palkovics András polgármester, Demeter Zsófia múzeumigazgató és Csurgai Horváth József, a 2013-as Emlékbizottság elnöke részvételével rendezett csütörtöki sajtótájékoztatón. 

Fontos dokumentálnunk a város történetében kiemelkedő esztendőt az utókor számára – fogalmazta meg a kiállítás egyik fő célját a bizottság elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!