Székesfehérvár

2013.11.27. 12:59

A Jobbik újabb ''mutyit'' sejt a pénztárgépek körül

Teljes káosz az online pénztárgépek kapcsán: fideszes mutyi a háttérben? Árgyelán János, a Jobbik megyei elnöke kérdezte ezt sajtótájékoztatóján.

Tihanyi Tamás

Törvény született az online pénztárgépekről. Csak tucatnyi cég volt, amely vállalta az üzlet beindításának költségeit. Ezek közül az Alt Cash Kft. tízezres nagyságrendű megrendelést kapott. Ám  novemberben a NAV  visszavonta a kft. két gépének forgalomba hozatali engedélyét, ezzel bizonytalanságot okozott. Közel 80 ezer vállalkozás  jóhiszeműen próbált megfelelni a törvényi előírásoknak. A történet másik szála az L. A. Pénztárgép Kft, amely júliusban alakult, és kizárólag erre az üzletágra jött létre. Árgyelán szerint ha megnézzük, ki áll az L.A. Kft. mögött, kiderül, a kft. pénzügyi befektetője, az L. A. C. Holding tulajdonosa kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkezik a kormányoldalon. Az Alt Cash Kft. engedélyének visszavonásával az L.A. Kft.  kitette a honlapjára a felhívást, ők azok, akik megoldást kínálnak az Alt Cash ügyfeleinek. Így gondolható, hogy földmutyi és trafikmutyi után most pénztárgép-mutyi bontakozik ki, állítja a Jobbik politikusa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!