Székesfehérvár

2013.06.26. 17:14

Összeült a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum

Székesfehérvár - A tavalyi évben alakult Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF) szerdán megtartotta ülését Östör Annamária alelnök vezényletével.

Kajdi Erika

A napirendi pontok között szerepelt, hogy a szervezet elnyert egy nagyobb összegű támogatást, melyet egy sikeresnek bizonyult szakmai konferenciára és egy új kiadvány megjelentetésére fordítottak. Az áprilisi konferencián több előadó is felszólalt, s a közönség visszajelzése alapján nagyon hasznosnak bizonyultak az elhangzott információk, melyek érintették többek között a függőség, a prevenció és a rendőri munka kérdését is. Az elkészült kiadványt pedig eddig 2000 példányban nyomtatták ki, s szeptembertől várhatóan utánnyomják őket, és eljuttatják az iskolákba.

- A jogi problémákat illetően új határozatok lépnek életbe július elsejétől, s ezeket Pintér Alexandra jogász közérthetően össze is foglalta, így segítve a fórum munkáját - mondta Östör Annamária az ülésen.  Szó volt még az egyházak bevonásának kérdéséről, valamint két új tag, a  Széna Egyesület és az Egészségdokk Közhasznú Alapítvány is csatlakozott a KEF-hez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!