Székesfehérvár

2011.04.04. 16:08

Leszerelték a veszélyes kosárpalánkot

Székesfehérvár - A Halesz-ligetben, az EU szabályoknak megfelelően nemrégiben felújított játszótér szélén állítólag egy balesetveszélyes kosárlabdapalánk található.

Kővári Gabriella

Olvasónk, Horváth László  hívta fel figyelmünket a Halesz-ligetbeli, életveszélyt jelentő kosárpalánkra. Ha a játékos zsákolás során a kosárba kapaszkodik, a fejére eshet akár az egész tábla, figyelmeztett a levélíró. Észrevételét jelezte a városgondnokságnak. A bejelentés utáni tizedik napon még mindig változatlan állapotban találta a sportkelléket, panaszolta.
 Szekeresné Kovács Ildikó, a városgondnokság karbantartási csoportvezetője elmondta, hogy a bejelentést követő napon megvizsgálták a palánkot, elvégezték a szükséges javítást, és  pótolták a hiányzó csavarokat. A karbantartás után viszont ismét leszakították a táblát. Az olvasó valószínűleg nem tudta, hogy a két rongálás között  egyszer már megszerelték.
 Az újra balesetveszélyessé vált palánkot ezúttal véglegesen leszerelték. Csak akkor kerül vissza, ha újat vásárol a városgondnokság, ám az is lehetséges, hogy másfajta játék kerül a  helyére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!