Székesfehérvár

2009.12.19. 03:29

Hosszú életút ünnepei

Székesfehérvár - A város vezetői minden évben ünnepi műsorral köszönik meg a szépkorúaknak az egész életen át tartó gondoskodást, amellyel felnevelték a gyermekeiket.

Fejér Megyei Hírlap


Megteltek a nyugdíjasklubok képviselőivel, tagjaival, sőt még a családtagjaikkal is az ARÉV sportcsarnok lelátói. Ezen a hagyományos városi eseményen, a nyugdíjaskarácsonyi ünnepségen a politikai pártok frakcióinak képviselői is szép számmal megjelentek. A több száz szépkorú hölgy és úr előtt mondott ünnepi köszöntőjében Vargha Tamás tanácsnok rávilágított arra, hogy ezzel a műsorral egy kis fényt szeretnének lopni az idősek szívébe. Warvasovszky Tihamér polgármester ünnepi beszédében kifejtette, hogy meg kell köszönni az idősebb generáció tagjainak azt, amit az országért, a városért tettek a munkájukkal. A polgármester még egy megható, személyes családi történetet is megosztott a közönséggel. A Vörösmarty Színház színészeinek szavalatai, operettrészletei Cser-Palkovics András frakcióvezetőt, az esemény fővédnökét is meghatották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!