Sportvilág

2011.02.28. 15:17

Kiütötte ellenfelét Ács László a keceli MMA gálán

Ács László megismételte tavalyi teljesítményét a Kecelen rendezett profi MMA gála szombati főmérkőzésén. A székesfehérvári Professional Kempo Fighters Team (PKF Team) kempósa egy remekül kivitelezett bal horoggal padlóra küldte Imre Zsoltot a 2×5 percesre tervezett bunyó második menetében, aki az ütést követően rövid időre az eszméletét is elveszítette.

feol.hu

A - 85 kg-os súlycsoportban rendezett összecsapás iránt hatalmas volt az érdeklődés: Ács László végig összeszedett, ésszel, keményen és látványosan megvívott sikerét a keceli sportcsarnok közönsége megdöbbenve vette tudomásul.

A párharc érdekességének számít, hogy a mostani találkozás egy tavalyi meccs visszavágójának volt tekinthető. Akkor ugyancsak a székesfehérváriak kempo világbajnoka, Ács László nyert, szintén a második menetben, és akkor is kiütéssel, amely után orvosi ápolásra is szorult Imre Zsolt.

Ács László ezzel a győzelemmel remekül hangolt a 2010. április 10-én, Székesfehérváron rendezendő V. Profi Kempo Gálára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!